Training Follow Your Bliss.  We zijn geboren om te stralen!

Training Follow Your Bliss. We zijn geboren om te stralen!

Training Follow Your Bliss. We zijn geboren om te stralen!

Een dag helemaal voor jezelf? Alles op een rij zetten? Me-time? En vandaar uit concreet en helder verder gaan?
Schrijf je in voor de training Follow Your Bliss van Inge Spijkman en Marga Oosterloo op landgoed Veenwijk in Oudeschoot (Friesland).

Voor wie?

De training is voor particulieren en organisaties. In organisaties is de training bijzonder geschikt voor teams. Leer jezelf en je teamgenoten op een andere manier kennen! Supermooi.

De training is bedoeld voor mensen die een mooi, fijn en ‘rijk’ leven willen leiden. Je durft jezelf en je dromen en verlangens op nummer één te zetten. Of wilt dit leren.

“Mensen zijn niet geboren om stil te staan. Als kind gingen we op stroperspad. We fantaseerden. Onderzochten, ontdekten. We deden, voelden, proefden. Lachten en huilden.

We vonden het fijn om stil te zijn, of juist heel uitbundig. Waren we verdrietig, gingen we een kusje halen. Hoorden we muziek? Dan dansten we toch? Op het strand volgden we de zee. We renden ernaar toe en terug als hij op ons afkwam. Schaterlachend.

We waren vrij en blij. In verbinding en ook ‘los’. Eigen autonomie, eigen regie. Nieuwsgierig, onderzoekend, vol vertrouwen.

Ergens kan het leven ons soms overnemen. Die eigen regie en autonomie en dat prachtige kind in ons lijken geparkeerd. Als dat te lang duurt, kan frictie ontstaan. Een gevoel van leegheid, depressiviteit, onkunde, onmacht en onvermogen kan je overvallen. En dat was nooit de bedoeling!”

Wat brengt het je?

Hoe krijg je je sprankel terug? Of hoe behoud je die? Waar leg je je kinderlijke onbevangenheid, je geloof, vertrouwen en je kracht af en kun je die hervinden? Hoe geef je weer concreet invulling aan jouw leven? Waarin jij tot je recht komt, blij bent en in verbinding met degenen die je lief zijn?

Deze vraag triggerde ons en we besloten er een mooi dagprogramma voor te maken waarin je concreet aan het werk gaat en de eerste stappen zet. Hierdoor heb je er veel aan. Je herschrijft je narratief. Maakt heel bewust je eigen verhaal.

Wanneer?

Je kunt inschrijven voor verschillende data. Eerstvolgenden in maart en april 2019. Prachtig programma in een kleine veilige groep. We begroeten je graag. Mail naar inge@inkcommunicatie.nl of marga@intervenz.info voor meer informatie of om jezelf of je team aan te melden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *