Training Follow Your Bliss.  We zijn geboren om te stralen!

Training Follow Your Bliss. We zijn geboren om te stralen!

Training Follow Your Bliss. We zijn geboren om te stralen!

Een dag helemaal voor jezelf? Alles op een rij zetten? Me-time? En vandaar uit concreet en helder verder gaan?
Schrijf je in voor de training Follow Your Bliss van Inge Spijkman en Marga Oosterloo op landgoed Veenwijk in Oudeschoot (Friesland).

Voor wie?

De training is voor JOU. Mooi mens. Leer jezelf nóg beter kennen.

Je wilt een mooi, fijn en ‘rijk’ leven leiden. Je durft jezelf en je dromen en verlangens op nummer één te zetten. Of voelt dat je dit wilt leren.

“Mensen zijn niet geboren om stil te staan. Als kind gingen we op stroperspad. We fantaseerden. Onderzochten, ontdekten. We deden, voelden, proefden. Lachten en huilden.

We vonden het fijn om stil te zijn, of juist heel uitbundig. Waren we verdrietig, gingen we een kusje halen. Hoorden we muziek? Dan dansten we toch? Op het strand volgden we de zee. We renden ernaar toe en terug als hij op ons afkwam. Schaterlachend.

We waren vrij en blij. In verbinding en ook ‘los’. Eigen autonomie, eigen regie. Nieuwsgierig, onderzoekend, vol vertrouwen.

Ergens kan het leven ons soms overnemen. Die eigen regie en autonomie en dat prachtige kind in ons lijken geparkeerd. Als dat te lang duurt, kan frictie ontstaan. Een gevoel van leegheid, depressiviteit, onkunde, onmacht en onvermogen kan je overvallen. En dat was nooit de bedoeling!”

Wat brengt het je?

Je sprankel! Je gaat op weg naar de basis waarin jij tot je recht komt, blij bent en in verbinding met degenen die je lief zijn. Je leert de verbinding herstellen met wat jou blij maakt, wat belangrijk voor je is en vooral waarin je goed bent.

Leren omdenken. De stemmen die je vertelden wat te dien en hoe te zijn even parkeren. Terug naar jou. Back to base. Je doorloopt een mooi dagprogramma waarin je concreet aan het werk gaat en stappen zet. Je gaat je narratief herschrijven. Maakt heel bewust je eigen verhaal.

Wanneer?

Je kunt inschrijven voor verschillende data. Eerstvolgende in januari  en februari 2020. Prachtig programma in een kleine veilige groep. We begroeten je graag. Mail naar inge@inkcommunicatie.nl of marga@intervenz.info voor meer informatie of om jezelf aan te melden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *